Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مهدی نصیری فعال سیاسی در کلاپ هاوس خبرآنلاین با موضوع مذاکره وین؛ایا توافق نزدیک است؟ گفت:

اگر متخصصان قانع کنند برجام و مذاکرات به نفع منافع ملی مردم ایران نیست من هم قانع می شوم. منافع ملی ایران توسعه و اقتصاد است. اقتصاد تقدیم وجودی بر ایدئولوژی دارد. ممکن است تقدم ارزشی با دین باشد ولی تقدم وجودی با اقتصاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ثابت شود توسعه ایران و اقتصاد کشور متوقف بر برجام و موفقیت است، عنوان وجوب بر آن بار می شود.
این فعال سیاسی با اشاره به فشارهای مخالفان به دستگاه دیپلماسی کشور بیان کرد: از بعد الهیاتی اشخاصی با برجام مخالفت می کنند و باتغییر در سیاست خارجی مخالفند این ایراد به آنها وارد نیست. شعار و الهیات استکبارستیزی که موتور سیاست خارجی ما بوده، بسیار نقد بر آن وارد است. این الهیات و شعارها متاثر از مارکسیسم بوده است. شهید مطهری درست می گفت مرحوم شریعتی در حسین وارث آدم، روضه مارکسیستی خورده است. این الهیات شیعی ما نیست. تاریخ تشیع بعد از صحیفه مملو از نرمش است و ظاهرا اکثر نرمشها هم قهرمانانه نبوده است. ما نمی خواهیم تعبیر ذلت را به کار ببریم ولی خیلی وقتها از موضع پایین بوده است.

نصیری در پاسخ به زیباکلام گفت: آقای دکتر زیباکلام می گویند اگر جمهوری اسلامی از استکبارستیزی دست بکشد دچار بحران هویت می شود. این مورد تایید است ولی راه مسئله این نیست که ما استکبارستیزی را ادامه دهیم. ما برای بقای ایران و جمهوری اسلامی باید هویت خود را بازتعریف کنیم. صرف نظر از مباحث مبنایی که در تاریخ شیعه داریم، در سیره رهبران انقلاب هم می بینیم شعارهای شدید که امام در موقع جنگ می دادند و می گفتند جنگ ما با صدام جنگ اسلام و کفر است یا گفتند که اگر ما از صدام بگذریم از فهد می گذریم نه، می بینیم از اینها گذشتند.
این فعال سیاسی در ادامه بیان کرد: مگر مسئله برجام در دوره آقای احمدی نژاد نبود که رهبری به سعید جلیلی گفتند مسئله را حل کنند؟ آقای ذوالنور به آمریکایی ها گفتند دست نگهدارید اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شوند شما مذاکرات مطمئن تری کنید. گاهی نرمشهای قهرمانانه باعث مشکلات بیشتر می شود. مخالف با غرب و آمریکا از جهت الهیات استکبارستیزی قابل توجیه نیست. اگر از لحاظ منطقی ما بگوییم نرمش و مذاکره ما را فقیرتر می کند، من مقابل این مذاکرات می ایستم ولی اگر عزت و معیشت مردم در گرو تغییر در رویکرد خارجی ما باشد، ما شرعا و عقلا و ملتا مکلف به این تغییر هستیم.

مشروح این بحث به زودی منتشر خواهد شد.

310 310

کد خبر 1510582

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کمیسیون برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۲۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های جمعی کشور به دعوت حسین امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز یکشنبه با هدف گفتگو و تبادل‌نظر پیرامون مهم‌ترین محورهای مرتبط با روابط خارجی و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه‌ و جهان در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در آغاز این نشست مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های گروهی کشور ارتباط رسانه و دستگاه دیپلماسی در روشنگری افکار عمومی به‌ویژه در تصویرسازی واقع‌گرایانه را با اهمیت توصیف کردند.

همچنین رویکرد و عملکرد وزارت امور خارجه در جریان عملیات طوفان الاقصی به‌ویژه هماهنگی و تعامل هم‌افزا با نیروهای مسلح کشور در جریان‌ عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی را در ابعاد مختلف سیاسی و بین‌المللی در راستای دفاع از امنیت و منافع ملی، مدبرانه و قابل‌تقدیر دانستند.

مدیران رسانه‌های کشور از طیف‌های مختلف سیاسی، دیدگاه‌های خود را در خصوص موضوعات متنوعی از مسائل سیاست خارجی در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی، روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین‌المللی مطرح کردند.

در ادامه این نشست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تأکید بر اهمیت پیوند و همکاری مکمل میان دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ها و تشکر از نقش رسانه‌های عمومی کشور در حمایت از سیاست خارجی و تبیین و روشنگری سیاست‌های نظام برای افکار عمومی داخلی و خارجی، بر اهمیت ارتقای این همکاری‌های مشترک و سازنده در راستای منافع ملی تأکید کرد.

 امیرعبداللهیان ضمن تجلیل از نقش محوری و حکیمانه مقام معظم رهبری در عبور کشور از گذرگاه‌های سخت و دشوار، رویکرد دولت جناب آقای دکتر رئیسی در پیگیری و تحقق منافع ملی در چارچوب روابط متوازن و دیپلماسی پویا با حوزه‌های مختلف جغرافیایی را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه همچنین با مروری بر مهم‌ترین تحولات فراروی کشور در عرصه سیاست و روابط خارجی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ابعادی از نحوه مدیریت این مسائل و چالش‌ها و نتایج حاصله را برشمرد.

 امیرعبداللهیان با اشاره به بحران غزه، برخی از ابعاد نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در هفت‌ماهه جنگ اخیر علیه غزه را تشریح کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه این نشست ضمن با اهمیت خواندن نقش کنشگری رسانه‌ها همپای دولت و دستگاه دیپلماسی، به سؤالات حاضران پاسخ گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • احسان طبری؛ تئوریسین برجسته چگونه از مارکسیسم برگشت و «خدمت‌گزار بزرگ نظام اسلامی» شد
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست است
  • تمامیت خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش کنی صهیونیست است